Targ Rybny Ładoga to wyjątkowy, zabytkowy statek zacumowany przy Wałach Chrobrego w Szczecinie. Został przystosowany do funkcji hotelu wraz z wytworną restauracją, tawerną oraz salą pod podkładem. We wszystkich częściach gastronomicznych Targ Rybny jest w stanie pomieścić aż 300 osób. Dlatego jest to odpowiednie miejsce do zorganizowania przyjęć, imprez okolicznościowych, szkoleń, eventów czy wesel.

Menu restauracji to ponad 100 różnych dań, w tym też przygotowywanych na życzenie. Oferta jest poszerzona o możliwość zamówienia cateringu. Tawerna na statku to miejsce, gdzie można poczuć prawdziwy, morski klimat. Na otwartym górnym, pokładzie można spróbować różnych wiktuałów, podziwiając wizytówkę miasta – Wały Chrobrego z perspektywy Odry.

Na miejscu znajduje się też rybny targ – miejsce dla smakoszy darów morza. Oprócz owoców morza można tu kupić także przetwory rybne i uzyskać porady kulinarne dotyczące przyrządzania potraw.

Targ Rybny ma swoją bliźniaczą restaurację lądową w Świnoujściu. Nowoczesny lokal jest usytuowany w sercu miasta, Galerii Promenada. Zamówić w nim można dania z ryb i mięs skomponowane przez tego samego szefa kuchni, co w Szczecinie. Istnieje też możliwość zamówienia cateringu lub kompleksowej organizacji imprez okolicznościowych oraz przyjęć.

Red.

Print Friendly, PDF & Email

1 KOMENTARZ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ