Zakończyła się 2. edycja Kongresu Polskiego Kapitału. Podczas tego ważnego wydarzenia obsługa kulinarna należała do lidera na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych, marki Deli Catering.

Kongres Polskiego Kapitału to największe w Polsce całodniowe wydarzenie, służące wymianie doświadczeń między przedsiębiorcami i dostarczycielami kapitału rozwojowego. W tym roku na widowni zasiadło blisko 250 właścicieli dużych i średnich firm prywatnych.

Panel główny wydarzenia poświęcony został definicji kapitału ze szczególnym uwzględnieniem tego, jak należy interpretować tak popularne obecnie hasło „kapitał polski”. Drugą sesję plenarną („Polski przedsiębiorca i jego firma.”) dedykowano dzieleniu się doświadczeniem właścicieli dużych firm prywatnych w budowaniu wartości biznesu. Wśród zaproszonych panelistów, którzy przedstawiali swoje drogi rozwoju, znaleźli się Michał Sołowow (Synthos), Jerzy Starak (Polpharma), Adam Góral (Asseco) i Piotr Krupa (Kruk SA).

O pełną obsługę cateringową i kelnerską wydarzenia wraz z aranżacją stołów oraz bufetów zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – marka Deli Catering. Specjalnie na tę okoliczność przygotowany został łosoś z fiordów macerowany w gorczycy z miodem na szpadkach i pomarańczowo-pieprzowym sosem, a także pierogi z soczewicą i ogrodowymi ziołami skrapiane orzechową oliwą.

Wydarzenie odbyło się 5 grudnia br. w gmachu Giełdy Papierów Wartościowych przy ul. Książęcej 4 w Warszawie.

Red. 

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ