O oprawę kulinarną Wielkiej Gali Gwiazd Plejady 2018, podobnie jak w zeszłym roku, zadbał lider na rynku usług cateringowych w zakresie kulinariów eventowych – marka Deli Catering.

Wielka Gala Gwiazd Plejady to wydarzenie, podczas którego nagradzane są największe gwiazdy polskiego show-biznesu. W tegorocznej edycji w kategorii „Osobowość roku” zwyciężyła Kinga Rusin. Z kolei tytuł „Gwiazdy stylu” powędrował do Marceliny Zawadzkiej. Autorką największej „Metamorfozy roku” została Doda, zaś „Gwiazdą sieci” Natalia Siwiec. W kategorii „Debiut roku” wygrała Julia Wieniawa, natomiast „Nadzieją Plejady” został Mikołaj Roznerski.

Deli Catering specjalnie na tę okoliczność przygotowała mus z gorzkiej belgijskiej czekolady z konfiturą z czarnej porzeczki oraz mus mascarpone z likierem amaretto i malinami, a także truskawki w białej czekoladzie Velvet z kruszoną chili.

Impreza odbyła się 28 maja br. w Ufficio Primo przy ulicy Wspólnej 62 w Warszawie. Wydarzenie poprowadzili redaktor naczelny Plejady Marcin Cejrowski oraz Klaudia Wiśniowska. Gośćmi muzycznymi byli Agata Nizińska i Martin Fitch.

Red

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ