Nowy kulinarny koncept Costa Coffee FlyDining pojawił się na warszawskim lotnisku Chopina. Tradycyjną ofertę kawiarni uzupełniono o dania inspirowane kuchniami z różnych stron świata, stanowiące połączenie tradycyjnych smaków. 

Punkt znajduje się przed lotniskowymi bramkami. Gotowe dania można zjeść na miejscu, a także przenieść przez bramki i zabrać ze sobą na pokład samolotu. Jest to miejsce na warszawskim Okęciu otwarte dla gości przez całą dobę.

W menu znajdują się smaki kuchni polskiej, włoskiej, hinduskiej czy  Dalekiego Wschodu, a także potrawy wegetariańskie i wegańskie. Dania główne to: FlyEat, sałaty – FlyFresh, sosy z dodatkami – FlyCurry, dla najmłodszych – FlyFun, a dla zwolenników tradycji – zupy inspirowane polskimi smakami – FlySoup. Dostępna jest też oferta śniadaniowa – FlyBreakfast. 

Red.

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ