Franczyzowa sieć restauracji Kuchnia Marche otwiera swój trzeci lokal w Warszawie. Planuje do końca tego roku uruchomić ok. 15 nowych restauracji działających w oparciu o franczyzę.

Sieć restauracji serwuje jedzenie w formie otwartego bufetu, dając klientom możliwość samodzielnego komponowania posiłków. Promuje „prawdziwą, radosną kuchnię, pełną polskich produktów, bez konserwantów, sztucznych barwników, mikrofalówek i półproduktów”.

Franczyzobiorca dostaje blisko 200 oryginalnych receptur dań, podlegających stałej kontroli jakości, wraz z możliwością zakupu produktów u sprawdzonych dostawców. Franczyzodawca wyposaża go ponadto w sprzęt gastronomiczny i oferuje wsparcie przy aranżacji lokalu. Minimalny koszt inwestycji we franczyzowy lokal Express Kuchnia Marche wynosi 350 tys. zł.

Najnowsza restauracja powstaje w strefie gastronomicznej Galerii Północnej. Obszerny lokal Kuchni Marche zajmie powierzchnię 350 mkw. Będzie posiadał własną część ze stolikami. Sieć zdecydowała, że oferta bufetowa będzie tu rozszerzona w stosunku do standardowego formatu o ofertę dań kuchni azjatyckich.

Na początku tego roku w szyldem Kuchnia Marche działało 26 lokali, w tym 20 franczyzowych. Marka jest obecna w 14 miastach. W 2017 r. firma koncentruje się na poszukiwaniu nowych franczyzobiorców dla formatu Express Kuchnia Marche.

Red.

Print Friendly, PDF & Email

BRAK KOMENTARZY

ZOSTAW ODPOWIEDŹ